Egy kis türelmét kérjük, keressük az Ön számára legjobb ajánlatot.

Strandok

Balatoni strandok, családbarát programokkal és szolgáltatásokkal, ingyenes parkolóval, kedvezményes családi belépővel. Diási Játékstrand és Gyenesi Lidóstrand, a családok kedvence a Balatonnál. Gyenesdiás Plusz kedvezménykártyával ingyenesen látogathatók.
2015-ben a Diási Játékstrand ismét arany minősítést kapott

2015-ben a Diási Játékstrand ismét arany minősítést kapott

A Diási Játékstrandot 2015-ben ismét a Balaton régió egyik legkedveltebb strandjának ítélték meg a balatontipp.hu olvasói.

Zenés koktélpartik a Diási Játékstrandon

Zenés koktélpartik a Diási Játékstrandon

Ha kellemes környezetre vágyik baráti beszélgetésekhez, akkor ideális választás a Diási Játékstrandon lévő koktélbár. Kellemes háttérzene, élőzenés esték, sportközvetítések, finom italok, jéghideg koktélok a Balaton partján.

Diási Játékstrand

Diási Játékstrand

A Diási Játékstrand a Balaton egyik legszebb és legaktívabb strandja, ahol családbarát szolgáltatások, szórakoztató animációs programok ígérnek élményteli napokat. Gyenesdiás Plusszal mindez ingyenes.

Gyenesi Lidóstrand

Gyenesi Lidóstrand

A község kisebb, lidós strandja, a Gyenesi – a település nyugati végében – elsősorban a kisgyermekes családok kedvence. Nyugodt környezete lehetővé teszi, hogy családja mellett a természet varázslatos világát újra és újra megcsodálhassa.

Árlista

Árlista

2016. évi strandbelépő árak és nyitvatartási idők Gyenesdiás családbarát strandjain.

Vendégeink írták strandjainkról

Vendégeink írták strandjainkról

Vendégeink véleménye mindig is fontos volt számunkra, így évente végzünk vendégelégedettségi kutatást, melyben strandjainkról is véleményt mondhatnak strandoló vendégeink. Lássuk hát a tapasztalatokat!

Virtuális túra Gyenesdiáson

Virtuális túra Gyenesdiáson

"Túrázzon" velünk!

 • Rendezvények:

  • MASTAFF Special and Club Show

   MASTAFF Special and Club Show

   Július utolsó hétvégéjén kutyakiállításnak ad otthont Gyenesdiás

  • Községházi Esték

   Községházi Esték

   Az idei évben augusztusban hetente egy-egy este a zenéről szól a településen....ingyenes komolyzenei koncertek várják a zeneszerető közönséget a gyenesdiási Községházán.

További események »
Bala Toni
nyitott_balaton

Nyelv: magyar deutsch english