Egy kis türelmét kérjük, keressük az Ön számára legjobb ajánlatot.

Strandok

Balatoni strandok, családbarát programokkal és szolgáltatásokkal, ingyenes parkolóval, kedvezményes családi belépővel. Diási Játékstrand és Gyenesi Lidóstrand, a családok kedvence a Balatonnál. Gyenesdiás Plusz kedvezménykártyával ingyenesen látogathatók.
Vendégeink írták strandjainkról

Vendégeink írták strandjainkról

Vendégeink véleménye mindig is fontos volt számunkra, így évente végzünk vendégelégedettségi kutatást, melyben strandjainkról is véleményt mondhatnak strandoló vendégeink. Lássuk hát a tapasztalatokat!

Virtuális túra Gyenesdiáson

Virtuális túra Gyenesdiáson

"Túrázzon" velünk!

Árlista

Árlista

2016. évi strandbelépő árak és nyitvatartási idők Gyenesdiás családbarát strandjain.

Gyenesi Lidóstrand

Gyenesi Lidóstrand

A község kisebb, lidós strandja, a Gyenesi – a település nyugati végében – elsősorban a kisgyermekes családok kedvence. Nyugodt környezete lehetővé teszi, hogy családja mellett a természet varázslatos világát újra és újra megcsodálhassa.

Diási Játékstrand

Diási Játékstrand

A Diási Játékstrand a Balaton egyik legszebb és legaktívabb strandja, ahol családbarát szolgáltatások, szórakoztató animációs programok ígérnek élményteli napokat. Gyenesdiás Plusszal mindez ingyenes.

Zenés koktélpartik a Diási Játékstrandon

Zenés koktélpartik a Diási Játékstrandon

Ha kellemes környezetre vágyik baráti beszélgetésekhez, akkor ideális választás a Diási Játékstrandon lévő koktélbár. Kellemes háttérzene, élőzenés esték, sportközvetítések, finom italok, jéghideg koktélok a Balaton partján.

 • Rendezvények:

  • Húshagyó keddi fánkparti

   Húshagyó keddi fánkparti

   Farsangzáró és télűző batyus báli mulatság a Községházán február 28-án 18 órától.

  • Vezetett tematikus túrák

   Vezetett tematikus túrák

   A Keszthelyi-hegység élővilágával nem csak a Természet Háza látogatóközpontban, hanem vezetett tematikus túrák keretében is megismerkedhetünk. Részletekért kattintson!

További események »
Bala Toni
nyitott_balaton

Nyelv: magyar deutsch english