Rendezvények

2020
08.09.
Amatőr autocross futam

Amatőr autós sportrendezvény egész nap látványos programokkal. Szurkolj velünk!

bővebben
2020
08.12.
Községházi esték

Augusztusban hetente egy-egy este a zenéről szól a településen... ingyenes koncertek várják a zeneszerető közönséget a gyenesdiási Községházán.

bővebben
2020
08.16.
Festetics Vágta

2020-ban immáron 11. alkalommal ad otthont Gyenesdiás a Festetics Vágtának, a Nemzeti Vágta regionális előfutamának

bővebben
2020
08.19.
Szent István ünnep

Szeretettel várjuk az érdeklődőket Gyenesdiáson államalapítónk ünnepén. Az ünnep alkalmából közös kenyérkóstolóra és szent misére invitáljuk Önöket.

bővebben

Rendezvénykereső

hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Interaktív térkép

Fotógaléria

Gyenesdiás, a Nyugat-Balaton családbarát üdülőfaluja

Gyenesdiás a Nyugat-Balaton régió egyik legintenzívebben fejlődő települése, turisták által kedvelt családbarát üdülőfalu. A közel 4.000 lelkes település gyönyörű természeti környezetben fekszik, északról a Keszthelyi-hegység békés lankái ölelik, délről a Balaton hullámai mossák.

A település kedvező fekvésével, remek klímájával, két balatoni strandjával, változatos turisztikai vonzerőivel és vendégszeretetével ideális célpont mindenkinek, akik változatos, színvonalas és árban is kedvező nyaralási lehetőséget keresnek. A Gyenesdiásra érkezőket a vendégszerető helyiek szállodába, panziókba. színvonalas apartmanokba és kempingekbe várják.

Élménydús pihenést kívánunk Gyenesdiáson!

Webshop termékek

Vendégeink mondták

Csodálatos 2 hetet töltöttem Gyenesdiáson. A szállás, az éttermek, a település és a környék látnivalói nagyon kellemes emlékeket hagytak bennünk. Családommal tervezzük a visszatérést.

Erdélyi József, Gyöngyös

Sziasztok! Egy hetet töltöttünk falutokba és nagyon jól éreztük magunkat. Tökéletes volt a szállás, közel volt a kis strand, ahol nagyon jól éreztük magunkat. Nyugodt, jól lehet pihenni, kevesen vannak. Közel van Keszthely. Nagyon sokat kirándulgattunk a környéken. Ajánlani tudom mindenkinek.

Zsemlye Melinda

Csak ajánlani tudom mindenkinek, mi imádtuk. Élményekben gazdag, különleges nyaralásunk volt. Feledhetetlen:))

Nilla