Rendezvények

2021
12.03.
HOBO József Attila estje

Földes László Hobo különleges előadóestje Tudod, hogy nincs bocsánat címmel

bővebben
2021
12.04.
Adventi hétvégék a piacon

A gyenesdiási termelői piac adventi hétvégékkel várja az érdeklődőket. Adventi hangulat, karácsonyi zene, forralt bor, halászlé és még sok minden …

bővebben
2021
12.05.
Mikulásnapi barkácsolás és lovaskocsikázás a Nagymezőre

Hangulatos készülődés, közös várakozás a Természet Háza Látogatóközpontban, lovaskocsikázás a Nagymezőre.

bővebben
2021
12.05.
Advent a Malomban – tematikus gyógynövénynapok

A természet csodás kincseivel ismerkedhetünk meg advent jegyében.Lesz kreatív workshop, kencefice készítés és a karácsony gyógynövényei is terítékre kerülnek.

bővebben

Rendezvénykereső

hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Interaktív térkép

Fotógaléria

Gyenesdiás, a Nyugat-Balaton családbarát üdülőfaluja

Gyenesdiás a Nyugat-Balaton régió egyik legintenzívebben fejlődő települése, turisták által kedvelt családbarát üdülőfalu. A közel 4.000 lelkes település gyönyörű természeti környezetben fekszik, északról a Keszthelyi-hegység békés lankái ölelik, délről a Balaton hullámai mossák.

A település kedvező fekvésével, remek klímájával, két balatoni strandjával, változatos turisztikai vonzerőivel és vendégszeretetével ideális célpont mindenkinek, akik változatos, színvonalas és árban is kedvező nyaralási lehetőséget keresnek. A Gyenesdiásra érkezőket a vendégszerető helyiek szállodába, panziókba. színvonalas apartmanokba és kempingekbe várják.

Élménydús pihenést kívánunk Gyenesdiáson!

Webshop termékek

Vendégeink mondták

Csodálatos 2 hetet töltöttem Gyenesdiáson. A szállás, az éttermek, a település és a környék látnivalói nagyon kellemes emlékeket hagytak bennünk. Családommal tervezzük a visszatérést.

Erdélyi József, Gyöngyös

Sziasztok! Egy hetet töltöttünk falutokba és nagyon jól éreztük magunkat. Tökéletes volt a szállás, közel volt a kis strand, ahol nagyon jól éreztük magunkat. Nyugodt, jól lehet pihenni, kevesen vannak. Közel van Keszthely. Nagyon sokat kirándulgattunk a környéken. Ajánlani tudom mindenkinek.

Zsemlye Melinda

Csak ajánlani tudom mindenkinek, mi imádtuk. Élményekben gazdag, különleges nyaralásunk volt. Feledhetetlen:))

Nilla