Élményprogramok

Aktívan szép az élet! Lássuk csak milyen élményekben lehet részünk a Nyugat-Balaton üdülőfalujában, Gyenesdiáson. Családbarát szabadidős programok, szárazföldi kalandok a Balatonnál.

A már megszokott garantált programhelyszínek 2019-ben is várják Gyenesdiáson, a Nyugat-Balaton családbarát üdülőfalujában. Fedezze fel a települést, rengeteg izgalmas kaland vár mindenkire.

Lehet korongozni a Kerámiaházban és kecskét fejni az Állatfarmon, a bátrabbak próbára tehetik koncentrálóképességüket a Sportlőtéren, vagy a Sportházban bowlingozás közben.
A Darnay. Pince, rendezvénypajta és piknikkert mely a 17. században épült, borkóstolókkal, borvacsorákkal és kiállítással várja az érdeklődőket.  Az Avar kiállításhoz kapcsolódóan, a kiállításnak is otthont adó Pásztorházban heti rendszerességgel Kézműveskuckó várja az érdeklődő kicsiket és nagyokat, ahol bőrtarsolyokat és drótékszereket készíthetnek a helyi Jószef Attila Művelődési Ház és Könyvtár szervezésében. A helyi kovácsműhelyben az egyik legrégebbi kézműves mesterség rejtelmeibe kukkanthatnak be a településre érkező vendégek és akár maguk is kipróbálhatják a vasverést. Ajánljuk a helyi termelői piacot is, ahol friss, sült halételek mellett helyi és környékbeli kistermelők, kézművesek portékáit lehet megvásárolni.
Természet Háza Látogatóközpont a Keszthelyi-hegység élővilágát, természeti értékeit mutatja be. Az állandó kiállítás mellett tematikus napokat is szerveznek.

A biciklizést kedvelők vezetett kerékpártúrákon vehetnek részt.

A Hétpecsétes Hétpróba játékkal akár nyerhetnek is a vállalkozó kedvű fiatalok! A füzet megtalálható a Tourinform irodában, valamint szállásadó és szolgáltató partnereknél.

További információ a Tourinform Irodában:
Gyenesdiás, Hunyadi u. 2.
Tel: +36 83/511-790
gyenesdias@tourinform.hu