Nyári táborok Gyenesdiáson

Játszva tanulás, felejthetetlen élmények Gyenesdiáson

Azoknak, akik gyermekeik számára tartalmas időtöltést keresnek, míg a nagyok a napsütést élveznék, Gyenesdiás a nyári időszakban is változatos programlehetőségeket kínál. Fél-, egy- és többnapos táborokban ismeretterjesztő és aktív programok egyaránt megtalálhatóak, ahol a résztvevők az elmét és a testet egyaránt megmozgathatják. Játékos formában, izgalmas programokkal fűszerezve szélesíthetik tudásukat a gyerekek Nyugat-Balaton családbarát üdülőfalujában. Garantáltan felejthetetlen élményben lesz részük!

 

Ízelítő a 2022. évi kínálatból:

Festetics Fűszerkert és Herbárium a Diási vízimalomban

Malombéli gyógynövényes élménynapok
Ha szeretné, hogy gyermeke egy vidám, tartalmas, élménydús nappal legyen gazdagabb ezen a nyáron szeretettel várjuk Gyenesdiásra a mesés, felújított vízimalom Herbáriumába és Fűszerkertjébe. Itt megismerkedhet a gyógynövények csodálatos világával, játszva tanulhat, kreatív foglalkozáson és gyógynövény túrán vehet részt. Időpontok: 2022. július 6. és augusztus 17. között minden szerdán.
További információ: 20/348-6368, kakukkfuporta@gmail.com

 

 

Festetics Imre Élményközpont

„Legyél Te is kisinas” programsorozat
Ha gyermeke kipróbálná milyen egy állatgondozó napja, vagy csak szeretne állatok közelében lenni, netán egy élményekkel teli napra vágyik nyaralás közben, akkor itt a helye! A résztvevők megismerkedhetnek az Élményközpont állataival, segíthetnek az állatok etetésében, részt vehetnek kézműves foglalkozáson, majd egy kvízzel zárul a napjuk.
Időpontok: június 27. és július 5; 6. Időtartam: 8:00-12:00
További információ és regisztráció: varga.peterne@bakonyerdo.hu

 

 

Kajaksziget

Napközis vízikalandtábor
A Kajaksziget csapata kétnyelvű napközis vízikalandtábort szervez 7 és 15 év közötti gyermekek részére a Diási Játékstrandon június 27. és augusztus 5. között, heti turnusokban, hétfőtől péntekig. SUP, kajak, kenu, teqball, teqpong, lézerharc és strandröplabda várja a kalandorokat. A gyermekek a tábor angol nyelvű foglalkozásain fejleszthetik tovább nyelvtudásukat.
További információk és regisztráció: https://kajakszigetbalaton.hu/kalandtabor/