Kajaksziget.

Ismerje meg a Balatont egy teljesen új szemszögből!

Live Loosely Be Cheerful – ahogy a Kajaksziget fiatal megálmodói vallják 🙂

A családi vállalkozás vízen és szárazföldön kínál aktív sportolási és kikapcsolódási lehetőséget egyéni vendégeknek, vagy akár csoportoknak szervezett formában.

A Diási Játékstrandon a vízi élményeké a főszerepl. A Kajaksziget csapatánál 1 és 2 személyes kajakok, kenuk és a manapság oly divatos SUP (standing up paddle) bérlésére nyílik lehetőség, de szervezett túrára és – a szárazföldi kalandokat kedvelőknek –  lézerharcra is lehet jelentkezni.
Programjaik, szolgáltatásaik remek csapatépítő, családi vagy születésnapi programok lehetnek mindenki számára, korosztálytól függetlenül.

Állandó, garantált programjaik a 2024-es évben:

Nyárváró evezés: 2024. május 26. 15:00-17:00
Hajnali evezős túrák a Balatonon: 2024. július 10., 17., 24., 31. és augusztus 7., 14., 21., 6:00-8:00
Lézerharc program: 2024. július 6., 13., 20., 27. és augusztus 3., 10., 17. 15:00-16:00
Nyárbúcsúztató evezés: 2024. szeptember 21. 15:00-17:00

 

Kínálatukban különféle szervezett élményprogramok is találhatók:

Osztálykirándulások
Igazi aktív kikapcsolódásra vágytok? Jó hangulatú időtöltést kerestek? A Kajaksziget csapata garantálja, hogy megtölti osztálykirándulásotokat élményekkel. Evezőt ragadhattok, hogy kenuval ismerjétek meg a Balaton rejtett öbleit, kerékpáros- és gyalogtúráikon a környék vadregényes tájait fedezhetitek fel, ha pedig egy önfeledt programra vágytok, akkor a lézerharcot nektek találták ki.

Nyári táborok
A Kajaksziget 2024-ben is meghirdeti napközis nyári kalandtáborait, melyekre 6-14 éves gyerekek jelentkezését várják, maximum 25 főig. A tábor a strandolás, sport (javarészt vízisport: SUP, kajak, kenu, vitorlás), a kézművesség és az angol nyelv körül forog. Rengeteg programmal és életre szóló élménnyel szeretnék a gyerekeket gazdagítani 🙂
Jelentkezés a Kajaksziget facebook oldalán üzenetben vagy a +36 30/553-6010 telefonszámon lehet.

Kerékpár- és gyalogtúra szervezés
A Kajaksziget csapata kerékpár túrák szervezését vállalja és bonyolítja. Fedezze fel Gyenesdiás és a Keszthelyi-hegység rejtett szépségeit vezetett kerékpár- és gyalogtúrák alkalmával. A túrák időpontja egyedi megállapodás alapján kerül meghatározásra. A résztvevőknek korlátozott számban kerékpár kölcsönzési lehetőséget biztosítanak. A túrákon pogácsával és forró teával kedveskedik a csapat.

Téli kajaktúra szervezés (www.kajakszigetbalaton.hu
“Egy hely, ahol a leghidegebb téli napokon is vízitúrázhatsz.
Képzeld el, mikor a hőmérséklet a fagypont alá esik, szitál a hó és megérkezel a gőzölgő patak zúzmarával borított partjára. Beszállsz a hajóba, melynek fenekét a 20-25 °C fokos, kristálytiszta víz langyosra melegít. A keskeny patakon evezel, körülvesz az álomszép látványt nyújtó, fokozottan védett természeti táj és élővilág.”

A Kajaksziget csapata szeretettel vár minden sportolni vágyót, akik a Balatont egy más szemszögből szeretnék megismerni.

További információ:

Kajaksziget a Diási Játékstrand keleti szélén
+36 30/562-2468, +36 30/553-6010, info@kajakszigetbalaton.hu
Facebook,  www.kajakszigetbalaton.hu


Gyenesdiás