(0)

Élményprogramok

Aktívan szép az élet! Lássuk csak milyen élményekben lehet részünk a Nyugat-Balaton üdülőfalujában, Gyenesdiáson. Családbarát szabadidős programok, szárazföldi kalandok a Balatonnál.

A már megszokott garantált programhelyszínek 2019-ben is várják Gyenesdiáson, a Nyugat-Balaton családbarát üdülőfalujában. Fedezze fel a települést, rengeteg izgalmas kaland vár mindenkire.

Lehet korongozni a Kerámiaházban és kecskét fejni az Állatfarmon, a bátrabbak próbára tehetik koncentrálóképességüket a Sportlőtéren, vagy a Sportházban bowlingozás közben. Újdonságként vezetett nordic walking túrán vehetnek részt az érdeklődők.
A Darnay. Pince, rendezvénypajta és piknikkert mely a 17. században épült, borkóstolókkal, főzőkurzusokkal és zenés esti programokkal várja az érdeklődőket.  Az Avar kiállításhoz kapcsolódóan, a helyi Klubkönyvtár szervezésében a kiállításnak is otthont adó Pásztorházban, heti rendszerességgel Kézműveskuckó várja az érdeklődő kicsiket és nagyokat, ahol bőrtarsolyokat és drótékszereket készíthetnek. A helyi kovácsműhelyben az egyik legrégebbi kézműves mesterség rejtelmeibe kukkanthatnak be a településre érkező vendégek és akár maguk is kipróbálhatják a vasverést. Ajánljuk a helyi termelői piacot is településünkön, ahol friss, sült halételek mellett helyi és környékbeli kistermelők, kézművesek portékáit lehet megvásárolni.
Az újonnan nyílt Természet Háza Látogatóközpont a Keszthelyi-hegység élővilágát, természeti értékeit mutatja be. Az állandó kiállítás mellett tematikus napokat is szerveznek. A biciklizést kedvelők heti 4 alkalommal vezetett kerékpártúrákon vehetnek részt.

A Hétpecsétes Hétpróba játékkal pedig nyerhetnek is! A füzet megtalálható a Tourinformban, szállásadó és szolgáltató partnereknél.

További információ a Tourinform Irodában:
Gyenesdiás, Hunyadi u. 2.
Tel: +36 83/511-790
gyenesdias@tourinform.hu