Helyszín:

Gyenesdiás, Nagymező

Információk:

Gyenesdiás, Nagymező

További információ:
Nemes Norbert
Tel.: 30/3960-513
nemesnorbert@keszthelynet.hu

Plótár László
pontvagyok@gmail.com
Tel.:+36 30/714-1195

Tourinform Gyenesdiás
Tel: +36 83/511-790
gyenesdias@tourinform.hu

Kategória:

egyéb

Időpont(ok):

2022.06.24. 07:30 - 2022.06.27. 21:00

További időpontok

Program ajánlatok

2022
01.28.
Traccsparti Dolák-Saly Róberttel Gyenesdiás, Községháza
további programajánlatok
hirdetés

GYÖNGY, azaz Gyenesdiási Önkéntes Gyógyító Napok

Lélek és szellem gyógyítása - természetes gyógymódok, terápiák a természet ölén

 

Gyenesdiási Gyógyító Gyöngy rendezvény, gyógyító falu – Gyenesdiási Nagymező, 2022. június 24-27.

A békességre törekvést, a test –lélek-szellem megújítását, a másik ember segítésének gondolatát magukénak érezve a Léleknektár Klub vezetése úgy döntött, hogy a család- és gyermekbarát Nyugat-Balatoni nagyközség ideális helyszíne lehet egy alternatív gyógyítást népszerűsítő programnak. A klub tagjai a Gyenesdiási Nagymezőn 2019. júniusában életre hívták a Gyenesdiási Gyógyító Gyöngy névre keresztelt rendezvényt, megszervezték a gyógyító falut, amelyre május elejéig mintegy negyedszáz, az ezotéria terén jártas szakember regisztrált. A misztikus eredetű, valódi gyöngyszemekből fűzött program ügye mellé támogatóként a gyenesdiási önkormányzat és a Bakonyerdő Zrt. is becsatlakozott.

A rendezők úgy érzik, hogy a mai rohanó világban a hagyományos orvoslás létjogosultsága mellett szükség van különféle természetes gyógymódokra, terápiákra; az ember fizikai testén túlmutató, a lelkünk és szellemünk gyógyítására is alkalmas megoldásokra, amelyek a sokszor túlterhelt és esetenként tanácstalan medicinát eredményesen kiegészítik, illetve hatásosan helyettesítik.

Június utolsó hétvégéjén a Nagymezőre hívták mindazon egészségjavító technikák hozzáértőit, gyógyító módszerek avatott szakértőit, akik hajlandók önkéntes helytállással három napon keresztül baráti-testvéri kezet nyújtani az alternatív gyógyítás iránt érdeklődőknek.

Minden ember más, így mások az igényeik, más és más értékeket tudnak el-, és befogadni, de a lényeg, hajlandóak-e változtatni az eddig megszokott felfogásukon és értékrendjükön. A hagyományteremtő szándékkal életre hívott program ebben az útkeresésben kíván segíteni.

Az önmagunk és mások boldogságának, boldogulásának előmozdításán fáradozók a térítésmentes gyógyításon túl élményfestészeti bemutatókat, előadásokat, meditációkat és mozgásbemutatókat is tartanak majd. Az eseményre kilátogatók a megszerzett ismereteket önfejlesztő módon magukba építve, képesek lehetnek arra, hogy tartamosan megőrizzék az egészségüket. Lesz qigong, jóga és spirituális tornabemutató. A Természet Háza Látogatóközpontban tartott előadások témája rendkívül szerteágazónak ígérkezik. Kiállításon mutatkoznak be azok a helyi és környékbeli festők és művészek, akik e tárlatra lélekemelő alkotások elkészítésén fáradoznak. Az előadásokon szó lesz a szívbéke megszerzésének és megtartásának fontosságáról, az angyalgyógyítások sikerességéről, a test-lélek-szellem hármas egységéről, a mozgásterápiák jelentőségéről, az emberként vállalt „gerinces élet” lényegéről. A gyógyítók köréből jelezte részvételét: csontkovács, természetgyógyász, lélekgyógyász, szellemgyógyász, kristálygyógyász, alternatív mozgásterapeuta, feng shui oktató, angyalterapeuta, kineziológus, hipnózis –és művészetterapeuta, parapszichológus. Jövetelét ígérte: népi gyógyító, masszőr, talpmasszázs terapeuta, ízület kimozgató, fül– és testgyertyát használó gyógyító, shiatshu masszírozó, reiki mester, energiagyógyász és asztrológus is.  A programon az 1800-as évek végétől működő szellemtan képviselői is tiszteletüket teszik.

Amíg érkeznek a részletek, tájékoztatásul a 2021. évi program:

További információ:
Nemes Norbert
Tel.: 30/3960-513
nemesnorbert@keszthelynet.hu

Plótár László
pontvagyok@gmail.com
Tel.:+36 30/714-1195

Egyéb információkért, kiadványokért, térképekért, szálláskeresési kérdéssel forduljon a gyenesdiási Tourinform Irodához (Gyenesdiás, Hunyadi u. 2., Tel.: +36 83/511-790)!