Helyszín:

Gyenesdiás, Nagymező

Információk:

Gyenesdiás, Nagymező

További információ:
gyongyalapitvany@gmail.com

Plótár László
pontvagyok@gmail.com
Tel.:+36 30/714-1195

Tourinform Gyenesdiás
Tel: +36 83/511-790
gyenesdias@tourinform.hu

Kategória:

egyéb

Időpont(ok):

2024.06.20. 10:00 - 2024.06.23. 18:00

További időpontok

Program ajánlatok

2024
01.01.
2024. évi rendezvénynaptár - Gyenesdiás Gyenesdiás
további programajánlatok
hirdetés

GYÖNGY, azaz Gyenesdiási Önkéntes Gyógyító Napok.

Lélek és szellem gyógyítása - természetes gyógymódok, terápiák a természet ölén

 

Gyenesdiási Gyógyító Gyöngy rendezvény, gyógyító falu – Gyenesdiási Nagymező, 2024. június 20-23.

A békességre törekvést, a test –lélek-szellem megújítását, a másik ember segítésének gondolatát magukénak érezve a Léleknektár Klub vezetése úgy döntött, hogy a család- és gyermekbarát Nyugat-Balatoni nagyközség ideális helyszíne lehet egy alternatív gyógyítást népszerűsítő programnak. A klub tagjai a Gyenesdiási Nagymezőn 2019. júniusában életre hívták a Gyenesdiási Gyógyító Gyöngy névre keresztelt rendezvényt, megszervezték a gyógyító falut, amelyre május elejéig mintegy negyedszáz, az ezotéria terén jártas szakember regisztrált. A misztikus eredetű, valódi gyöngyszemekből fűzött program ügye mellé támogatóként a gyenesdiási önkormányzat és a Bakonyerdő Zrt. is becsatlakozott.

A rendezők úgy érzik, hogy a mai rohanó világban a hagyományos orvoslás létjogosultsága mellett szükség van különféle természetes gyógymódokra, terápiákra; az ember fizikai testén túlmutató, a lelkünk és szellemünk gyógyítására is alkalmas megoldásokra, amelyek a sokszor túlterhelt és esetenként tanácstalan medicinát eredményesen kiegészítik, illetve hatásosan helyettesítik.

Június utolsó hétvégéjén a Nagymezőre hívták mindazon egészségjavító technikák hozzáértőit, gyógyító módszerek avatott szakértőit, akik hajlandók önkéntes helytállással három napon keresztül baráti-testvéri kezet nyújtani az alternatív gyógyítás iránt érdeklődőknek.

Minden ember más, így mások az igényeik, más és más értékeket tudnak el-, és befogadni, de a lényeg, hajlandóak-e változtatni az eddig megszokott felfogásukon és értékrendjükön. A hagyományteremtő szándékkal életre hívott program ebben az útkeresésben kíván segíteni.

Az önmagunk és mások boldogságának, boldogulásának előmozdításán fáradozók a térítésmentes gyógyításon túl élményfestészeti bemutatókat, előadásokat, meditációkat és mozgásbemutatókat is tartanak majd. Az eseményre kilátogatók a megszerzett ismereteket önfejlesztő módon magukba építve, képesek lehetnek arra, hogy tartamosan megőrizzék az egészségüket. Lesz meditáció, tai-chi és meridián tornabemutató. A Nagymezőn tartott előadások témája rendkívül szerteágazónak ígérkezik. Kiállításon mutatkoznak be azok a helyi és környékbeli festők és művészek, akik e tárlatra lélekemelő alkotások elkészítésén fáradoznak. Az előadásokon szó lesz a tánc lélekgyógyító hatásáról, a múlt és a jelen sérelmeitől való megszabadulásról, a feltétel nélküli elfogadásról és a világban való helykeresésről.
Az előadások mellett változatos mozgásprogramokkal várják a szervezők a megújulni vágyó érdeklődőket. tai-chi, csikung, meridián torna, jóga és szakrális körtánc segíti a test és a lélek összehangolását. A gyógyítók köréből jelezte részvételét: csontkovács, természetgyógyász, lélekgyógyász, szellemgyógyász, kristálygyógyász, alternatív mozgásterapeuta, hangtál-terapeuta, angyalterapeuta. Jövetelét ígérte: népi gyógyító, masszőr, arc- és metamorf masszázs terapeuta, lesz Zen Siatsu, gyógynövény tanácsadás, doromb terápia és megannyi más gyógyító és segítő, akik szeretettel várják a tanácsot, segítséget keresőket.

 

2024. év programjával hamarosan érkezünk!!

A 2023-es GYÖNGY Gyógyító Falu részletes programja:

 

További információ:

gyongyalapitvany@gmail.com

Plótár László
pontvagyok@gmail.com
Tel.:+36 30/714-1195

Egyéb információkért, kiadványokért, térképekért, szálláskeresési kérdéssel forduljon a gyenesdiási Tourinform Irodához (Gyenesdiás, Hunyadi u. 2., Tel.: +36 83/511-790)!