Helyszín:

Gyenesdiás, Kossuth L. u. 97.

Információk:

Községháza

További információ:
József Attila Művelődési Ház és Könyvtár
Gyenesdiás, Kossuth L. u. 97.,
Tel: 83/314-507

Kategória:

kultúra, gasztro, gyerekprogram, egyéb

Ez az esemény lejárt

Program ajánlatok

2022
07.02.
Gyenesdiási Keszeg Fesztivál Gyenesdiás, Piac
további programajánlatok
hirdetés

Húsvéti készülődés, Piaci szezonnyitó

Vidám húsvéti készülődés Gyenesdiáson kicsiknek és nagyoknak.

Amikor közeledik a Húsvét, és a nyuszi már ugrásra készen ül a fűben…szeretettel várjuk az érdeklődőket ünnepváró és ünnepi programjainkra:

Április 8. péntek Piacnyitó -> 17 órától a Piacon:
Gál Lajos polgármester köszöntőjét követően a Gyenesdiási Óvodások tavaszi tánccsokra a színpadon.
A Szezon Kosár Bevásárlóközösség termelői és kézműves Húsvéti bevásárlónapra várja Önt is. A kínálatban a tormától a tojáson és a húsvéti sonkán át a fonott kalácsig minden ünnepi finomság terítékre kerül.
A Gyenesi Kertdoki tavaszi fűszernövény vásárral, a Burgonyakutató Állomás vetőburgonya vásárlási lehetőséggel várja a látogatókat.

Április 9. szombat Húsvéti készülődés -> 9 órától 12 óráig a Községháza melletti Pásztorháznál:
Vidám családi, húsvéti készülődésre várja kedves látogatóit a József Attila Művelődési Ház és Könyvtár és a Varázshangok az Egészségért Egyesület: közös süteménysütés, tojásfestés, húsvéti dekorációk készítése és vására, Varázshangok játszóház, az állatsimogatóban kiscsibék, nyuszik.

9 órától a községházán Babavarázs használt baba- és gyermekholmik vásárán frissítheti fel a család a kicsi tavaszi ruhatárát. Árusítás esetén asztalfoglalás a 06 30 347-6036 -as telefonszámon.

HÚSVÉTKOR sem maradunk hagyományörző program nélkül.
Április 17. Húsvét vasárnap -> “Húsvéti fészekrablás”
Legyen a Húsvét igazi családi kaland! 🙂 Fészekrakó bárki lehet, aki jelentkezik a játékra, és húsvéti fészket rejt el a település bármely pontján. Húsvét hétvégéjére elkészül a térkép a fészekrablók számára, amin az összes fészekrakó helyszín jelölve lesz. A játékra való jelentkezés a József Attila Művelődési Házban a 83/314-507-es telefonszámon. További részletek a galériában a plakáton.

Április 18. Húsvét hétfő -> 10 órától J&A Kerámiaház – Miska Pince
9:45-től Hagyományörző Locsolásra invitálják a szervezők a kicsiket és nagyokat
10 órától lányoknak Pirostojás szépségverseny, fiúknak locsolóvers mondó verseny, kicsiknek tojásvadászat, majd … Locsolás! 😉 Leány nem marad szárazon!

Az ünnepi hosszú hétvégén további programok és garantált programjaink elérhetőek, a Gyenesdiási Piac, a Bringatanya fagyizó a már megszokott családias vendéglátással készül, és a település éttermei teraszai is megnyitnak.
Kicsiknek és nagyoknak egyaránt jó mulatság lesz! Mindenkit szeretettel várunk, készüljünk együtt az ünnepre! 🙂

Még több információ a galériában, a plakátokon.