Bringatanya fagylaltozó sikerek

A Bringatanya csapata által megálmodott kreációk már idén is több díjat nyertek. Gratulálunk a csodás eredményekhez!

2018. márciusban a Gelato Festival nemzetközi fagylaltverseny magyarországi elődöntőjén a “Next generation” kategóriában nyertek díjat, így a Bringatanya képviselheti Magyarországot 2019-ben Firenzében, a 30 év alatti fiatal fagylaltkészítők Európa Bajnokságán. Az idei Év Fagylaltja országos versenyről is több díjjal tértek haza: az Év Fagylaltja címet a Bazsalikomos málna kreáció nyerte el, ezenkívül egy bronzéremmel, Szeged város különdíjával és a Kézműves Fagylalt Nívódíjjal gazdagottak.

2017-ben a Gelato World Tour európai döntőjén Bologna-ban 2. helyezést ért el, majd Rimini-ben a verseny végső döntőjében a szakmai zsűri különdíját kapta. Ezenkívül a Balaton fagylaltja versenyen 1. helyet nyert a Festeticsék mandulás csókja kreációjukkal.

A gyenesdiási fagylaltozó 2016-ban a Balaton Turizmus Szövetség Balaton fagyija versenyének különdíjában részesült, illetve a Magyar Cukrász Iparosok Országos Ipartestületének Év Fagylaltja országos versenyéről egy arany- és egy ezüstéremmel tért haza.

A fagylaltműhely sikereiről, a Somogyi családról a link alatti cikkben olvashat.