Gyenesdiás várja Vendégeit!

Gyenesdiáson lelkesen készül mindenki a vendégek fogadására. Településünkön tárt kapukkal és nyitott szívvel várják a szállásadók, éttermek és szolgáltatók a vendégeket.

Balaton-parti területek, közterületek úm. strandok, parkok, Kárpáti korzó szabadon látogathatók; játszóterek, szabadtéri játékok, fittnesspark ismét használhatók.

Szolgáltatóink az elmúlt 2 hónapot szépítgetésre, kisebb fejlesztésekre, kertészkedésre, vagy éppen régóta halogatott feladatok elvégzésére fordították.

Ahogy a lehetőség megengedte, egymás után nyitnak az éttermek, vendéglátóhelyek, így már nem csak elvitelre, hanem helyben fogyasztásra is van lehetőség.

Strandjaink is szépülnek. Füvesítési, felújítási és fejlesztési munkák miatt még részben munkaterületek, de ahogy eddig is, változatlanul szabadon látogathatóak. A strandok tervezetten június közepén nyitnak.

Programhelyszíneink is készülnek a vendégek fogadásra, hétről hétre bővül az újranyíló helyek listája. Garantált programkínálatunkban történtek változások, így ajánljuk a legfrissebb kiadást, mely a linkre kattintva elérhető.

A gyenesdiási szálláshelyek – kempingek, panziók, magánszálláshelyek és természetesen a Hotel Katalin is szeretettel várja vendégeit! Rugalmas foglalási, lemondási feltételeket kínálnak, a takarítási protokollt újraértelmezték, szolgáltatásaikat is sok esetben újragondolták.

A nyári rendezvénykínálat a szabályozások miatt ugyan jelentősen megritkult, de összeállítottunk 3 tematikában (családi nyaralás, aktív, és kulturális program) 3-7 napos programajánlókat, hogy biztosan élménydús nyaralásban legyen mindenkinek része.

Újdonsággal is készülünk: GyenEScape kalandjátékunk a természetjárást, aktív kikapcsolódást ötvözi a népszerű menekülős játékokkal. A sikeres megoldásokat ajándékkal is jutalmazzuk! A digitális kütyü mentes csapatépítő játék júliustól lesz elérhető, részletek hamarosan!

További információkért szállásajánlatokért, rendezvényekért, garantált program tippekért, látnivalókért, térképekért, menetrendekért, bérelhető kerékpárokért bátran forduljon a Tourinform irodához!

Kérjük, a védekezés szabályait Ön is tartsa be továbbra is, hogy a nyaralás felhőtlen legyen!

Szeretettel várjuk Gyenesdiáson, a Nyugat-Balaton családbarát üdülőfalujában!

Tourinform Gyenesdiás
Tel: +36 83/511-790
gyenesdias@tourinform.hu