Gyenesdiáson (is) a biztonság, egészségünk megőrzése az elsődleges!

A koronavírus miatt kialakult helyzetben a Nyugat-Balaton családbarát üdülőfalujában is a veszélyhelyzet során tett előírásokat és ajánlásokat szem előtt tartva tesszük meg a szükséges lépéseket. Jelen pillanatban a vírus terjedésének megállítása lehet csak az elsődleges.

A következő hetek rendezvényei lemondásra kerültek, melyekről a link alatt tájékozódhat. (A cikket folyamatosan frissítjük az esetleges változásokkal.)

A 2020. március 16-án életbe lépett korlátozások szerint a szórakozóhelyek, mozik kulturális intézmények is bezártak, az éttermek, kávézók is csak korlátozottan, 15 óráig tarthatnak nyitva.

A helyi Önkormányzat rendkívüli intézkedéseiről a következő link alatt olvashat: www.gyenesdias.hu/hirek.

A foglalással rendelkezőknek javasoljuk, várják ki utazásuk időpontjának közeledését, keressék szállásadójukat átfoglalás miatt. Lehetőség szerint keressenek egy későbbi időpontot, amikor minden szolgáltatás újra elérhető és nyugodtan, biztonsággal élvezheti a nyaralás örömeit.

Bízunk benne, hogy mielőbb eljön ennek az ideje, de most türelmesnek kell lenni.

Tourinform irodánk 2020. március 17-től határozatlan ideig zárva tart, a személyes ügyfélszolgálatot átmenetileg felfüggeszti.
Minden elérhetőségünk él, így telefonon (83/511-790, 70/396-7986, 30/434-8569) és emailben is elérhetőek vagyunk, bármilyen kérdés esetén szívesen állunk rendelkezésre.

Köszönjük a megértést és az együttműködést!