Megújult a strandi animációs programkínálat

Strandi animátoraink lelkesen készülnek már a nyárra. Megkérdeztük őket, milyen újdonságokkal várják idén a Kicsiket, és persze a Nagyokat is 😉

2017-ben a Diási Játékstrand fejlesztéseinek köszönhetően új helyre költözik a Gyerekkuckó! Ezzel együtt megújul és bővül a programkínálat is:

a kézműves foglalkozások között lesz karkötő, fonál szörny, kreatív roll, de világító tűzijáték készítés is.
Játékos versenyeken – mint szivacs darts, dobókocka verseny, pontszerző karikadobás, pohárpiramis építés – mérhetik össze a gyerkőcök ügyességüket.

Animátorcsapatunknak köszönhetően még a nyelvgyakorlásra is lesz lehetőség.

A társasággal érkezőknek páros és csoportos feladatokkal is készülnek, lesz kirakó, zene felismerés, sorverseny feladatok, vizespohár-, szivacstöltő verseny, és vízibombakosár. Családi Olimpiára pedig a család minden tagját várják majd!

Reméljük, hogy az elmaradhatatlan nagy kedvencek, mint a mini disco, a homokvárépítő verseny vagy éppen aszfaltrajzverseny idén nyáron is nagy népszerűségnek örvendenek majd.

Sportanimátoraink is lelkesen készülnek, várják a vidám, mozogni vágyó csapatokat, de persze egyénileg is lehet csatlakozni.
Újdonság a sport animációban péntekenként és vasárnaponként 16 órától World Jumping, azaz trambulinos edzés Birivel. Az eszközök korlátozott száma miatt előzetes bejelentkezés szükséges (jelentkezés a Gyerekkuckóban 15.45-ig). Sportcipő feltétlenül kell hozzá

Hogy mikor? Június végétől a Diási Játékstrandon naponta, míg a Gyenesi Lidóstrandon szombatonként.
És ami viszont biztosan nem változik: Bala Toni idén is sok szeretettel várja Barátait! 😉

Fentieken túl idén is Mozdulj Balaton! helyszín a Diási Játékstrand, melynek keretében a hétköznapi sportprogramokon túl hétvégenként a legjobbak éremben is részesülnek. Időpont szombatonként, azaz július 8, 15, 22, 29, augusztus 5, 12 és 19.