Nyitott Balaton-Tavasz

Balatoni tavasz – újratöltve Gyenesdiáson is! A Nyitott Balaton kampány folytatódik. Megmutatjuk, hogy a nyári hónapokon kívül is van élet a Balatonnál!

Nyitott Balaton – Gyenesdiás
2018. április 27-május 27.

Tavasszal is Balaton! Felejthetetlen élményekkel feltöltődve élvezhetik kicsik és nagyok a kellemes tavaszi napokat nálunk!

Rendezvények Gyenesdiáson a Nyitott Balaton idején:

május 5. Balatoni Barista Bajnokság
május 12. Vadlányoktól a Pálosokig: gyalogtúra
május 20. Bala Toni szülinapi partija

A játékos kedvű bringásokat “Pecsételd körbe a Balatont két keréken” címmel kerékpáros élmény- és teljesítménytúrára invitálja a régió. ITT olvashatnak róla többet és regisztrálhatnak is a bringások az új pecsételős túrára.

30 % kedvezmény a kerékpárbérlés díjából mindenkinek a Tourinform Gyenesdiás kölcsönzőjében a Nyitott Balaton idején. Az alapdíjakról ITT tájékozódhatnak.

Ebben az időszakban is  várják az érdeklődőket a garantált programhelyszínek:

Lehet például vasat idomítani a vasverőműhelyben, kipróbálni az agyaggalamb-lövészetet a Lőtéren vagy megismerkedni a háztáji állatok tartásával Livi állatfarmján, és kipróbálhatjuk a fazekaskorongot.  A Darnay pincében pedig finom falatokkal és italokkal várják a vendégeket. Nyitva lesz a Természet Háza látogatóközpont is, ahol interaktív kiállítás mutatja be a hegység kialakulását, élővilágát. A Keszthelyi-hegység kitáblázott túraútvonalai, látnivalói túrázásra hívogatnak. A bowling és a minigolf is jó szórakozás lehet az egész családnak.
A programokhoz kapcsolódó Hétpecsétes Hétpróba kiadványt keressék a Tourinform irodában, szállásadóknál és a programhelyszíneken.
Fontos: A helyszínek nyitvatartásáról feltétlenül érdeklődjenek a Tourinform irodában!

Akciós szállásajánlatok a Nyitott Balaton idején: 

2=3, foglaljon 2 éjszakát és a 3. éjszakára a szálláshely vendége
Hunor Apartman
Benedekné háza
Vértesaljai Vendégház
Lorelei Vendégház
A Mi Házunk

3=4, foglaljon 3 éjszakát és a 4. éjszakára a szálláshely vendége

Sportház Panzió
Zöldház Panzió
Benedekné háza

További részletek az összbalatoni programsorozatról, a Nyugat-Balatoni régió programjairól, szállás és egyéb akciókról ITT, valamint a Tourinform irodákban.

További információ: Tourinform Gyenesdiás, 8315 Gyenesdiás, Hunyadi u. 2.
Tel: +36 83/511-790, gyenesdias@tourinform.hu

Programváltoztatás joga fenntartva!