Nyitott Balaton-Tavasz

Balatoni tavasz – újratöltve Gyenesdiáson is! A Nyitott Balaton kampány folytatódik. Megmutatjuk, hogy a nyári hónapokon kívül is van élet a Balatonnál!

Nyitott Balaton – Tavasz Gyenesdiás
2019. Húsvét (április 19.) – Pünkösd (május 27.)

Tavasszal is Balaton! Felejthetetlen élményekkel feltöltődve élvezhetik kicsik és nagyok a kellemes tavaszi napokat nálunk!

Rendezvények Gyenesdiáson a Nyitott Balaton idején:

április 27. Vadászputritól a Pálosokig – vezetett gyalogtúra
május 27-28. Rügyfakadás Tavaszünnep
május 11. Balatoni Barista Bajnokság

A játékos kedvű bringásokat “Pecsételd körbe a Balatont két keréken” címmel kerékpáros élmény- és teljesítménytúrára invitálja a régió. Az érdeklődők részleteket és regisztrációs lehetőséget ITT  találnak.

30 % kedvezmény a kerékpárbérlés díjából mindenkinek a Tourinform Gyenesdiás kölcsönzőjében a Nyitott Balaton idején. Az alapdíjakról ITT tájékozódhatnak.

Ebben az időszakban is  várják az érdeklődőket a garantált programhelyszínek:

Vasat idomíthatunk a vasverőműhelyben, kipróbálhatjuk az agyaggalamb-lövészetet a Lőtéren, megismerkedhetünk a háztáji állatok tartásával Livi állatfarmján és kipróbálhatjuk a fazekaskorongot.  A Darnay pincében finom falatokkal és italokkal várják a vendégeket. Nyitva lesz a Természet Háza látogatóközpont is, ahol interaktív kiállítás mutatja be a hegység kialakulását, élővilágát. A Keszthelyi-hegység kitáblázott túraútvonalai, látnivalói túrázásra hívogatnak. A bowling, és a minigolf is jó szórakozás lehet az egész családnak.
A programokhoz kapcsolódó Hétpecsétes Hétpróba kiadványt keressék a Tourinform irodában, szállásadóknál és a programhelyszíneken!

Fontos: A helyszínek nyitvatartásáról feltétlenül érdeklődjenek a Tourinform irodában!

További részletek az összbalatoni programsorozatról, a Nyugat-Balatoni régió programjairól, szállás és egyéb akciókról ITT, valamint a Tourinform irodákban.

További információ: Tourinform Gyenesdiás, 8315 Gyenesdiás, Hunyadi u. 2.
Tel: +36 83/511-790, gyenesdias@tourinform.hu

Programváltoztatás joga fenntartva!