Hasznos információk A-tól F-ig

Autópályák – Fodrász

Autópályák Magyarországon
Országunkban minden autópálya díjköteles!
Autópálya “matricát” benzinkútnál, vagy online lehet vásárolni. További információ: www.nemzetiutdij.hu

Bankautomata

A 71-es főút mellett, a Községháza falán OTP automata (Gyenesdiás, Kossuth L. u. 97.), az M7 Takarékszövetkezetnél saját ATM található (Gyenesdiás, Kossuth Lajos u. 29.)

Biliárd
A főút mellett, a gyógyszertár közelében, a Kossuth 89. alatti Sportházban biliárdasztalok állnak a vendégek rendelkezésére (további szolgáltatások: fallabda, bowling, csocsó). Tel.: 83/510-330

Bowling
A főút mellett, a gyógyszertár közelében, a Kossuth 89. alatti Sportházban kétsávos, modern bowlingpálya áll a vendégek rendelkezésére (további szolgáltatások: fallabda, biliárd, csocsó). Tel.: 83/510-330

Busz
Keszthely és Hévíz irányába az Euro shop előtti buszmegállóban kell felszállni, míg a másik irányba a Községházával szemben, a főút másik oldalán. Menetrendi információ: www.menetrendek.hu.

Diási strand
Tiszta és gondozott füves területre hatalmas fák vetnek árnyékot. Büfék, éttermek, sportszerkölcsönzők, focipálya, lelátóval és éjszakai világítással kiegészített 2 strandröplabda-pálya, óriáscsúszda, egyéb strandi szolgáltatások, tágas napozófelület – melyet árnyas fák öveznek – és ingyenes autóparkoló várja a strandolókat. Az amatőr sportkedvelők júliusban és augusztusban sportanimátor segítségével kipróbálhatják magukat streetball, strandröplabda, kispályás foci, asztalitenisz és lábtenisz terén. A kicsiket naponta animátoraink által szervezett játékos programok várják. A Diási Játékstrandon ingyenes az internethasználat. A játékstrand egy hétig WB Gyenesdiás Plusz kedvezménykártyával ingyenesen látogatható.  Belépőárak itt!

Diszkó
Vonyarcvashegyen  a “Magyar Tenger” várja az érdeklődőket. Keszthelyen a körforgalomhoz közel található a Club of Colors diszkó, illetve Viviera Beach a Városi strandon.

Étterem
Településünkön számos kitűnő étterem, csárda található: pl. a 71-es út mentén a Torony Csárda, az Anita Étterem, a Balaton Beach Bar & Grill és a Sportház Étterem, a körforgalom közelében a Csokonai utcában a Piroska Csárda, a Lőtéri utcában a Szent Ilona Csárda. Szezonális nyitvatartással működik a Komáromy Pizzéria a Diási Játékstrandon (a pizzéria a 2023-as évben zárva!) , a Friends Bistro a gyenesi Lidóstrandon.

Fodrász
A Wellness Hotel Katalin szalonja előzetes bejelentkezés alapján várja vendégeit az alábbi telefonszámon: +36 83/311-324.


Gyenesdiás