Kereskedő partnereink, üzletek Gyenesdiáson

Oldalunkon összeállítottuk azoknak a szolgáltató partnereinknek a listáját, akik üzleteikben széleskörű áruválasztékkal várják a helyieket és a nyaraló vendégeket. Szívből ajánljuk őket.

Sarok ABC, Vinotéka
Élelmiszerüzlet, zöldség-gyümölcs, vinotéka, dohánybolt

Gyenesdiás, Kossuth L. u. 90.
Tel.: 83/316-501

Jól megválogatott, friss áru a hétköznapokra.
Az üzlet különlegessége, hogy itt még az ínyencek és a válogatósok is megtalálják a kedvenc termékeiket. A zöldség-gyümölcs kínálat összeállításánál elsődleges szempont a közeli termelőktől származó, illetve a hazai termékek választása, és nagy gondot fordítanak arra is, hogy naponta többször érkezzen friss pékáru az üzletbe. Látogasson el Ön is a gyenesdiási Sarok ABC-be!

 

Euro sarok
Háztartási cikkek, játékok, felszerelések, szerszámok, kisgépek, tartozékok, tartós élelmiszerek

Gyenesdiás, Kossuth u. 95.
Tel.: 83/317-129

A helybeliek már ismerik ezt a “kincsesbányát”, itt ugyanis szinte minden kapható. Olyan dolgokat is megtalálnak az üzletben, amelyeket máshol nem szerezhetnek be. A gyenesdiási Euro sarokban megvásárolhatnak szinte mindent, amire a nyaralás során szükségük lehet, de akkor is érdemes ellátogatni ide, ha otthonra, illetve ajándékba szeretnének vásárolni.

 

Vaszi Beach Shop
Ajándéktárgyak, édességek, strandi kellékek

Gyenesi Lidóstrand
Tel.: +36 30/931 4494

Az üzlet Gyenesdiás kisebbik strandján, az Alsógyenesi Lidostrandon található.
Otthonmaradt a matrac? Elolvasna egy újságot, amíg a gyerekek a Balatonban pancsolnak? Szeretne valami szép emléket vinni szeretteinek Gyenesdiásról?
A kínálatban megtalálható az újság-, a strand- és az ajándékcikkek széles választéka.

 

Mozaik Áruház
Burkolólap és fürdőszoba berendezés

Gyenesdiás, Kereskedők útja 12.
Tel.: 83/317-317

A Mozaik Fürdőszoba- és Burkolólap Szakáruházban az Önök igényeit 3000 m2-es raktárból szolgálják ki. Az áruház emeletén már 3D látványtervet is kérhetnek: a kollegák életszerű képeken varázsolják Önök elé a megálmodott fürdőszobát, vagy bármelyik helyiség burkolási megoldásait.
Mindemellett a cég több, mint 10 éve megbízható partner az olasz és spanyol burkolólapok nagykereskedelmében. Várják Önt áruházaikban, vagy szíves megrendelését webáruházukban!

Egyéb üzlet

Balaton 1A Immobilien West Center Ingatlanközvetítő Kft – Wipfler Ibolya

Gyenesdiás, Hunyadi u. 2/5.
Tel.: 83/200-055, 30/265-7150
ibolyawipfler@gmail.com
www.hevizimmo.hu

A Balaton 1A Ingatlaniroda Gyenesdiáson található a főút mellett, a Tourinform iroda szomszédságában. Sokszínű ingatlankínálatukkal hozzájárulnak ahhoz, hogy Magyarország legszebb kulturális és idegenforgalmi körzetében megtalálja régóta megálmodott ingatlanját. A helybeliek tudják, hogy az itteni atmoszféra és életérzés semmivel sem hasonlítható össze. Keszthely és egyben Hévíz környezetében élni és nyaralni meghatározó egy egész életre.