Harmónia Tai Chi Retreat

Tegye teljessé nyaralását, kerüljön kapcsolatba önmagával és a természettel, teremtse meg a test, lélek és elme harmóniáját!

Ha aktív pihenésre, stresszoldó nyaralásra vágyik, és egy egészséges testedzési formát keres, vagy érdeklődik az önfejlesztés iránt és egészséges életmód kialakítására törekszik, a Harmónia Tai Chi Retreat a megfelelő hely az Ön számára.

A Harmónia Tai Chi Retreat egyedi igényekhez igazított órákkal, személyes légkörben vár minden érdeklődőt a hét öt napján csütörtöktől hétfőig!

A Tai Chi olyan lágy mozdulatokból álló mozgásforma, mely segít testileg ellazulni és egyidejűleg szellemileg is nyugtató hatású. Nagyszerű módszer a stressz leépítésére. Fokozza a testtudatot, nagy mértekben javítja a koncentrációs képességet és fejleszti az egyensúlyérzéket. Gyakorlása előzetes sporttapasztalat nélkül elkezdhető, bármely korosztály számára ajánlott.

A Qigong (csikung) rendkívül hatásos módszer a szervezet belső erősítésére és az öngyógyításra.
Az egyszerűen megtanulható, teljes testet megmozgató gyakorlatok az első pillanattól kezdve kifejtik pozitív hatásukat. Serkenti a szervezetünk öngyógyító folyamatait, így ellenállóbbá válunk a betegségekkel szemben. Kitisztítja belülről a szervezetet és egyensúlyba hozza a szervezet energiaháztartását.

A meditáció figyelmünk befelé fordítása. Egy nagyszerű módszer arra, hogy kapcsolatba kerüljünk saját belső lelki világunkkal. Meditálás közben elménk felszabadul, testileg és lelkileg nyugodttá válunk. A meditáción keresztül megtanuljuk a helyes légzéstechnikát, amely szintén nyugtató hatással van testünkre és elménkre.

A coaching egy olyan személyes beszélgetés formájában történő támogató tevékenység, amely segítségével megtanulhatjuk hatékonyabban vezetni életünket, növelhetjük önbizalmunkat, felfedezhetjük személyes képességeinket.

A karnyújtásnyira lévő gyönyörű, nyugodt természeti környezet és a többéves, sokszínű élet- és szakmai tapasztalatunk garantálják a kikapcsolódáshoz, és a személyes fejlődéshez szükséges ideális feltételeket.

Az órákon való részvételhez, időpontfoglaláshoz előzetes bejelentkezés szükséges telefonon vagy e-mailben.

Garantált programhelyszín
Egész évben elérhető garantált programként tai chi és qigong (csikung) foglalkozásokon vehetnek részt az érdeklődők.
Időpontok: szerda 15 óra és szombat 8 óra (előzetes bejelentkezés szükséges!)
Hol? Gyenesdiás, Gödörházy utca 28.
Tel: +36 20 417 37 16 (bejelentkezés)

Elérhetőségek:
Telefon: +36 20 417 37 16
E-mail: info@harmoniataichiretreat.com
Cím: 8315, Gyenesdiás, Gödörházy utca 28.
További részletes információért keresse fel honlapunkat: www.hu.harmoniataichiretreat.com