Gyenesi Lidóstrand

A település nyugati végében, csodálatos természeti környezetben fekszik a község kisebbik strandja a Gyenesi Lidóstrand, mely elsősorban a kisgyermekes családok kedvence.

Gyenesi Lidóstrand

A strand 2019-ben először vett részt a Kék Hullám Zászló strandminősítésen, melyen “újoncként” 4 csillagos minősítést ért el. 2020-ban -köszönhetően az elmúlt évek fejlesztéseinek- már a legmagasabb 5 csillagos minősítést érdemelte ki.

A kisgyermekes családok által igen kedvelt strand varázsa nyugalmában és szép természeti környezetében rejlik. Míg gyermeke az árnyékos homokozóban és a part menti kisvízben játszik, Ön is pihenhet és élvezheti a szabadnapokat.

A nagyobbak a homokos strandfoci pályán rúghatják a bőrt, vagy birtokba vehetik a nemrég kialakított strandröplabda pályát, de vízibicikli kölcsönző is várja a strandolókat. Nagy homokozó, játszótér, valamint memória és torpedó játékok csalogatják a játékoskedvű gyerkőcöket.

Mozgáskorlátozottak számára strandi kerekesszék áll rendelkezésre. Kérjék nyitvatartási időben a pénztárnál a személyzettől.

2019-től Mozdulj Balaton a Gyenesi Lidóstrandon is, melynek keretében szombatonként sportversenyekre várják a játékoskedvűeket.

Aki pedig megéhezne, széles kínálatból választhat a strandi büfékben.

A Gyenesi Lidóstrand szintén ingyenesen látogatható Gyenesdiás Plusz kedvezménykártyával!

Pénztári nyitvatartás
H-V: 8-18 óráig (főszezonban 19 óráig)
Úszójegy váltása zárás előtti utolsó órában lehetséges
Cím: 8315, Gyenesdiás, Oppel Imre sétány  GPS: N 46.76267  E  17.27707
Információ, Gyenesdiás Tourinform Iroda: +36 83 511 790

Szeretettel várjuk Önöket!