Médiaajánlat

A www. gyenesdias.info.hu weboldal Gyenesdiás nagyközség hivatalos turisztikai portálja, melyet a Gyenesdiási Turisztikai Egyesület üzemeltet.

 Profil
Gyenesdiás, a Nyugat-Balaton egyik legkedveltebb aktív és családbarát települése. A Balaton parti üdülőfalu Diási strandja 2010-ben és 2011-ben elnyerte a Balaton legjobb strandja címet, majd 2012-ben a 2. helyen végzett, 2013-ban ismét első lett. 2011-ben a Legjobb Zalai nyaralóhely és a Családbarát Önkormányzat díját is megkapta, 2013-ban pedig Zala Megye Turizmusáért díjat adományoztak a településnek.

Miért érdemes hirdetni?
• éves szinten közel 50 000 egyedi látogató.
• főszezonban naponta mintegy 650 látogató.
• A látogatók átlagosan 4 percet töltenek el a portálon és 5 oldalt tekintenek meg.
• Aktuális: a portál az elsők között számol be minden olyan történésről, amely a településen élőket, és a településre érkezőket érintheti.
• Látványos, áttekinthető, felhasználóbarát
• Gazdag 3 nyelvű leírás

Célcsoportok:
A település iránt érdeklődő leendő belföldi és külföldi vendégek:
-25-55 év közötti, városi, családos
– a szabadidő eltöltése aktív, sokrétű a széles érdeklődési körnek megfelelően.
Általánosan elmondható, hogy az oldal célcsoportjához azok az internet felhasználók tartoznak, akik rendszeresen utaznak és elsősorban az internetről tájékozódnak, tehát olyan olvasói réteghez tartoznak, akik maguk keresik meg a számukra fontos információkat, és jellemzően magasabb vásárlási hajlandóságot mutatnak.

Méret- és tarifatáblázat
Lap alján letölthető.

Kiegészítő információ
A www.gyenesdias.info.hu weboldalon szálláshely és vendéglátóipari egység kizárólag abban az esetben kerülhet fel a kereshető szálláshelyek és vendéglátóipari egységek közé, ha a Gyenesdiási Turisztikai Egyesület tagja. A turisztikai egyesület tagja csak Gyenesdiáson működő szálláshely, vendéglátóhely vagy egyéb szolgáltató lehet.

Tagfelvétel: a Gyenesdiási Turisztikai Egyesület Tourinform irodájában.

További információk a Gyenesdiási Turisztikai Egyesülethez való csatlakozásról itt olvashatóak.