Szállásadóknak

Amennyiben Ön Gyenesdiáson szobakiadással foglalkozik és vendégeinek szeretne kedvezménykártyát biztosítani, kérjük olvassa el figyelmesen az alábbi információkat.

1. Minden Gyenesdiáson megszálló vendég számára elérhető a West-Balaton Kártya. Ez a kedvezménykártya NEM JOGOSÍT a strandi ingyenes belépésre, csak azokra az egyéb kedvezményekre, amelyek a West-Balaton Kártyafüzetben találhatóak.
Ezt a kártyát egy szállásadói igazolással, adatlappal (mely letölthető a linkre kattintva) a Tourinformban váltja ki a vendég 500 Ft/fő kaució ellenében. A kártya személyre szól.

A kártyához tartozó füzet ill. a szállásadói igazolói nyomtatvány  letölthető az oldalról, vagy keresse a Tourinform Irodában.

2. Amennyiben Ön, mint szállásadó a Gyenesdiási Turisztikai Egyesület tagja, lehetősége van a Gyenesdiás Plusz kedvezménykártyát árusítani. A Gyenesdiás Plusz a West-Balaton Kártyafüzetben található kedvezményeken felül strandkedvezményt biztosít, hiszen a Gyenesdiás Plusz megvásárlása után a Vendégek már nem fizetnek belépőt a két gyenesdiási strandon.
A kártyákat a szállásadók bizományba (bizományosi szerződés alapján) veszik át, és azokat meghatározott áron (felnőtt: 3 400Ft/fő, gyermek: 2 000Ft/fő) értékesítik, kizárólag saját vendégeik részére. Az értékesített kártyák árával időközönként el kell számolni a Tourinform Irodában, illetve szezon végén a bizományba átvett kártyákkal is.
További információ a kártyával, annak érvényesítésével kapcsolatban a Tourinform irodában kérhető, telefonon, e-mailben, vagy személyesen.

Amennyiben Ön jelenleg még nem tagja a Gyenesdiási Turisztikai Egyesületnek, de felkeltette érdeklődését a lehetőség, bővebb információt kaphat az Egyesületről és annak munkájáról a gyenesdiási Tourinform Irodában. Várjuk érdeklődését!

Tourinform Gyenesdiás
8315 Gyenesdiás, Hunyadi u. 2.
Tel: +36 83/511-790
gyenesdias@tourinform.hu