Gyenesdiás Plusz kedvezménykártya

Hogyan lehet a balatoni nyaralás alatt pénzt megtakarítani? Keresse a WB Gyenesdiás Plusz kedvezménykártyát! Kedvezmények a Balatonnál.

A WB Gyenesdiás PluszWest-Balaton kártya kedvezményein túl ingyenes strandbelépést is biztosít a település mindkét strandjára. És nem kell sorban állni a strandpénztárnál sem!

Az 1 hetes érvényességű Gyenesdiás Plusz kedvezménykártya tehát minden előnyt magában rejt, amit a West-Balaton Kártya, továbbá az érvényességi idő alatt mindkét strand ingyenesen látogatható. A kártya ára 2022-ben változatlanul 3.400 Ft felnőtteknek, gyerekeknek (4-14 éves korig) 2.000 Ft, továbbá kártyánként 500 Ft kaució fizetendő, melyet a vendég a kártya leadásakor visszakap.

Az egyhetes érvényességű kedvezménykártyát csak a Gyenesdiási Turisztikai Egyesület partnereinél megszálló vendégek vásárolhatják meg szállásadójuknál.

Számoljon, foglaljon az egyesület valamely partnerszálláshelyén, hogy még több élményt szerezhessen kevesebbért!

Kérdése van? Szeretne többet tudni? Ne késlekedjen és további információért forduljon a Tourinform irodához!

Gyenesdiás, a Nyugat-Balaton családbarát üdülőfaluja változatos szabadidős programokat kínál az aktív pihenést kedvelők számára és nagyszerű ajánlatokkal, játékokkal várja a családokat.

Kellemes, élményteli nyaralást kívánunk!

TOURINFORM GYENESDIÁS
8315 Gyenesdiás, Hunyadi u. 2.
Tel.: +36 83/511-790
E-mail: gyenesdias@tourinform.hu
www.facebook.com/gyenesdias