West-Balaton Kártya

A West-Balaton kártyával csökkentheti a nyaralás költségeit. Számos szolgáltatást kedvezményes áron vehet igénybe, ha rendelkezik a kártyával.

Spóroljon velünk!

A Nyugat-Balaton csaknem 100 szolgáltatója – közte a teljesség igénye nélkül múzeumok, látnivalók, gyógy- és élményfürdők, programszolgáltatók, éttermek, vendéglátóegységek, kerékpárkölcsönzők, stb. – nyújt kedvezményt a kártya tulajdonosának.

A kártyát a Gyenesdiáson megszálló vendégek a helyi Tourinform irodában 500 Ft kaució ellenében tudják kiváltani a szállásadótól kapott igazolással. A kártya személyre szól. Elutazás előtt a sértetlen kártya leadásakor a kaució összegét a vendég visszakapja.

A kedvezményeken kívül szeretne a gyenesdiási strandokra ingyen bemenni? Akkor keresse a Gyenesdiás Plust! Hogyan juthat hozzá a Gyenesdiás Plushoz? További információért kattintson ide!

További kérdés esetén, kérjük forduljon hozzánk bizalommal a Tourinform irodában!

A kedvezményeket tartalmazó  tájékoztatfüzet letölthető, vagy keresse a Tourinform irodában, illetve kérje szállásadójától! Az elfogadóhelyekről további részleteket a www.west-balaton.hu oldalon olvashat.