Díjak, amikre büszkék vagyunk

Gyenesdiás strandjai évről évre komoly elismerésekben részesülnek. Csokorba gyűjtöttük a díjakat, melyekre igazán büszke a Nyugat-Balaton családbarát üdülőfaluja

Gyenesdiás strandjai évről évre komoly elismerésekben részesülnek. Vendégeink visszajelzései és a szakmai díjak is alátámasztják, hogy a folyamatos fejlesztések a strandolók igényeihez igazodnak. De hogy milyen elismerésekről is van szó? Csokorba gyűjtöttük a díjakat, melyekre igazán büszke a Nyugat-Balaton családbarát üdülőfaluja

Diási Játékstrand
A 2008. évi fejlesztéseknek köszönhetően a környék egyik legszebb és legaktívabb strandja lett, mely a Kék Hullám Zászló minősítés alapítása óta mindig a legmagasabb elismerésben részesült.
A strandot 2010-ben, 2011-ben, 2013-ban, 2014-ben, 2015-ben a balatontipp.hu online szavazásán a megkérdezettek a Balaton régió legjobb strandjának minősítették.
2016-ban a minősítésen túl ― a Balaton-felvidéki Nemzeti Park támogatását élvezve ― a “legzöldebb” strandnak járó különdíjat kapta.
A 2017-ben elnyerte a “Balaton Családbarát Strandja” elismerő címet.
2018-ban a Diási Játékstrand 11 további stranddal együtt továbbra is a legmagasabb 5 csillagos minősítést kapta, továbbá a minősítés során legtöbb pontot elért strandként fővédnöki különdíjban részesült!
2019-ben ismét 5 csillagot ért el a Kék Hullám Zászló strandminősítésen, továbbá megvédte  a “Balaton Családbarát Strandja” címet, hiszen a díjat kétévente adományozza a Balatoni Szövetség.
2020-ban az 5 csillag mellett kiemelendő, hogy a minősített 35 strand közül a Diási Játékstrand kapta a legtöbb pontot, azaz régió legjobb strandjának ítélte a zsűri, továbbá különdíjban részesítette a strandot: a Balaton valamennyi strandja közül a Diási Játékstrand bizonyult a Balaton járványügyi védekezésben a legfelkészültebb fürdőhelynek!
2021-ben ismét elnyerte a strand az 5 csillagos minősítést.

Gyenesi Lidóstrand
2019-ben vett részt először a Kék Hullám Zászló strandminősítésen, melyen 4 csillagos értékelést kapott.
2020-ban már a Gyenesi Lidóstrandot is 5 csillag minősítéssel díjazta a szakmai zsűri.
2021-ben ismét elnyerte a strand az 5 csillagos minősítést.

Gyenesdiás strandjai
– megújult környezetben,
– biztonságos körülmények között,
– családbarát programokkal és kedvezményekkel,
– ingyenes parkolóhelyekkel várja kedves vendégeit!

Gyenesdiás, ahol a napsütés már csak ráadás!