Animációs programkínálatban Gyenesdiás strandjain

Gyenesdiáson immáron 20. éve animátorok gondoskodnak a vendégek élménydús strandolásáról.

Gyenesdiás strandi sport- és gyerekanimációs kínálata olyan szempontból is kiemelkedő a balatoni strandok sorából, hogy itt egész szezonban folyamatosan biztosítják a rendkívül gazdag kínálatot, és mindezt a belépőjegy ára tartalmazza, tehát nem kell érte külön fizetni. Az animátor csapat lelkesen készül minden szezon előtt, évről évre alakítják, a komplex programkínálatot – melyben kicsik és nagyok is kedvükre válogathatnak – a vendégek igényeihez igazítják.

Sportanimátorok nap, mint nap változatos versenyekre várják a nem csak napozni vágyókat. Akinek nincs például pingpong partnere, focicsapata, a spontán verbuválódott társaságban biztosan lesz helye. A strand adta lehetőségeket, sportpályákat kihasználva így a lábtengótól a kosárradobó, kapurarúgó versenyen, strandröplabdán, strandfocin át a teqballig igazán változatos bajnokságokon lehet részt venni.

Természetesen az évek óta méltán népszerű víziaerobic is az állandó programkínálat része, továbbá a jóga is visszatérő eleme a strandi animációnak.

A gyerekek sem maradnak program nélkül, hiszen a Gyerekkuckóban tematikus napokat szerveznek a gyerekanimátorok a lurkók örömére. Lesz egyebek között piramis pálya, kincskereső, fejlesztő játékok és ügyességi sorversenyek. Családi vetélkedők alkalmával apával és anyával közös mókában is részük lehet a játékos kedvűeknek. A nap fénypontja a minidisco, ahol a gyerkőcök klassz zenére bugizhatnak az animátorokkal.

A különböző versenyek, bajnokságok résztvevői oklevélben, a győztesek díjazásban részesülnek.

Hogy mikor? Június végétől a Diási Játékstrandon naponta, míg a Gyenesi Lidóstrandon szombatonként.

Az animációs programokon való részvétel ingyenes, a strandbelépő ára tartalmazza.


Gyenesdiás