Helyszín:

Gyenesdiás

Információk:

További információ:

TOURINFORM GYENESDIÁS
Hunyadi utca 2.

06 83 511 790

Kategória:

sport, túra, egyéb

Ez az esemény lejárt

Program ajánlatok

2024
01.01.
2024. évi rendezvénynaptár - Gyenesdiás Gyenesdiás
további programajánlatok
hirdetés

Turizmus világnapi vezetett túra a Keszthelyi-hegységben

2023. szeptember 27-én, a Turizmus Világnapján vezetett túrán való részvételre invitálunk kicsiket és nagyokat a Keszthelyi-hegység legszebb tájaira!

A Gyenesdiási Turisztikai Egyesület munkaszervezete is csatlakozik a Turizmus Világnapjához kapcsolódó, a Tourinform hálózat által kezdeményezett országos programokhoz.

Gyenesdiás elismert, minőségi strandjai mellett páratlan természeti környezetéről is híres, bakancsos turisták kedvelt célpontja a Keszthelyi-hegység. A négy évszakos Balatont, valamint településünk kivételes adottságait népszerűsítendő a világnaphoz kapcsolódóan vezetett túrát szervezünk szeptember 27-re.

🍁 A túra 16 órakor, a Tourinform irodától indul. Végigjárjuk Gyenesdiás legkedveltebb túrahelyeit (Festetics-kilátó, Nagymező, Kőbánya, Vadlánlik, Fénykereszt), miközben megismerkedünk a környék flórájával és faunájával.
🍁 A különleges szakvezetésről a Festetics Imre Élményközpont gondoskodik.
🍁 Túránk végeztével Livi Állatfarmjának otthonos környezetében pihenünk meg, ahol frissítő italok és ropogtatnivaló várja a megfáradt vándorokat.
🍁 Kérjük, jelezze részvételi szándékát a 06 83 511 790-es telefonszámon, ahol további információt is kaphat a túra részleteivel kapcsolatban.

 

A túrán a részvétel ingyenes! Tartson velünk Ön is!