Rendezvények

2023
01.01.
2023. évi rendezvénynaptár - Gyenesdiás

Zenei, gasztronómiai, kulturális, családi és sportrendezvények Gyenesdiáson 2023-ban

bővebben
2023
09.27.
Turizmus világnapi vezetett túra a Keszthelyi-hegységben

2023. szeptember 27-én, a Turizmus Világnapján vezetett túrán való részvételre invitálunk kicsiket és nagyokat a Keszthelyi-hegység legszebb tájaira!

bővebben
2023
09.29.
Traccsparti Gundel Takács Gáborral

Kötetlen, laza (interaktív) beszélgetések ismert emberekkel

bővebben
2023
09.30.
Gyenesdiási Burgonyanap - IDŐPONTVÁLTOZÁS

A burgonya, több mint krumpli: burgonyás különlegességek, főzőverseny, szórakoztató műsorok - 2023-ban is megfűszerezzük a Burgonyanapot

bővebben

Rendezvénykereső

hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Interaktív térkép

Fotógaléria

Gyenesdiás, a Nyugat-Balaton családbarát üdülőfaluja

Gyenesdiás a Nyugat-Balaton régió egyik legintenzívebben fejlődő települése, turisták által kedvelt családbarát üdülőfalu. A közel 4.000 lelkes település gyönyörű természeti környezetben fekszik, északról a Keszthelyi-hegység békés lankái ölelik, délről a Balaton hullámai mossák.

A település kedvező fekvésével, remek klímájával, két balatoni strandjával, változatos turisztikai vonzerőivel és vendégszeretetével ideális célpont mindenkinek, akik változatos, színvonalas és árban is kedvező nyaralási lehetőséget keresnek. A Gyenesdiásra érkezőket a vendégszerető helyiek szállodába, panziókba. színvonalas apartmanokba és kempingekbe várják.

Élménydús pihenést kívánunk Gyenesdiáson!

Webshop termékek

Vendégeink mondták

Csodálatos 2 hetet töltöttem Gyenesdiáson. A szállás, az éttermek, a település és a környék látnivalói nagyon kellemes emlékeket hagytak bennünk. Családommal tervezzük a visszatérést.

Erdélyi József, Gyöngyös

Sziasztok! Egy hetet töltöttünk falutokba és nagyon jól éreztük magunkat. Tökéletes volt a szállás, közel volt a kis strand, ahol nagyon jól éreztük magunkat. Nyugodt, jól lehet pihenni, kevesen vannak. Közel van Keszthely. Nagyon sokat kirándulgattunk a környéken. Ajánlani tudom mindenkinek.

Zsemlye Melinda

Csak ajánlani tudom mindenkinek, mi imádtuk. Élményekben gazdag, különleges nyaralásunk volt. Feledhetetlen:))

Nilla