Sorsoltunk! Gratulálunk hétpróbás és kérdőíves nyerteseinknek!

Hétpróbások és kérdőív kitöltők figyelem! Gratulálunk a szerencséseknek, akik ajándékcsomagot, illetve egy hetes ingyenes strandbelépőt nyertek.

Mint minden évben, idén is sorsolással döntöttük el, hogy kik kapják ajándékcsomagjainkat Hétpróbásaink közül, és hogy kik nyerik az egy hetes ingyenes strandbelépésre jogosító Gyenesdiás Plusz Kártyát a kérdőívünket kitőltő strandlátogatóink közül .

Hétpecsétes Hétpróba játék

Ebben az évben is nagy sikerrel rendeztük meg Hétpecsétes Hétpróba játékunkat, melyen sok lelkes kis vendégünk megmérettete magát.

A résztvevők végigjárták a kiadványban említett helyszíneket és begyűjtöttétek a pecséteket, ügyesen megválaszolták a kérdéseket. Mindenkit díjaztunk egy azonnali ajándékkal, és a szerencsésebbek, akik neve előkerült a sorsoláson, külön ajándékcsomagot kapnak tőlünk.

A nyertesek neve:

Kákonyi Ádám
Vincze Marcell
Nagy Emese

Gratulálunk nekik!

Ha még nem ismered ezt a kalandos játékot, látogasd meg a játék oldalát, és mutasd meg a családnak: www.gyenesdias.info.hu

A játékhoz készült kiadvány elérhető a Gyenesdiási Turisztikai Egyesület partner szálláshelyein, a szolgáltató partnereknél és természetesen a helyi Tourinform Irodában.

Kérdőív

Ezúton is köszönjük mindenkinek, aki Gyenesdiás turizmusáról szóló kérdőívünk kitöltésével hozzájárult ahhoz, hogy településünket még szebbé és jobbá tegyük.

Ígéretünkhöz híven kisorsoltunk három nevet a kérdőívet kitöltők közül, akik egy hetes ingyenes strandbelépésre és számos egyéb kedvezményre jogosító Gyenesdiás Plusz Kártyát vehetnek át tőlünk Tourinform irodánkban.

A nyertesek neve:

Balikó Andrea
Gagán Anita
Rajner Szilvia

Gratulálunk nekik!

A részletekről e-mailben értesítettük nyerteseinket.