Sorsoltunk! Gratulálunk hétpróbás és kérdőív kitöltő nyerteseinknek!

Hétpróbások, kérdőív kitöltők figyelem, sorsoltunk! Gratulálunk a szerencséseknek.

Mint minden évben, idén is sorsolással döntöttük el, hogy kik kapják ajándékcsomagjainkat “Hétpróbásaink” és ingyenes strandbelépőinket “Kérdőív kitöltőink” közül.

Hétpecsétes Hétpróba játék

Ebben az évben is nagy sikerrel rendeztük meg Hétpecsétes Hétpróba játékunkat, melyen sok lelkes kis vendégünk megmérettete magát.

A résztvevők végigjárták a kiadványban említett helyszíneket és begyűjtöttétek a pecséteket, ügyesen megválaszolták a kérdéseket. Mindenkit díjaztunk egy azonnali ajándékkal, és a szerencsésebbek, akik neve előkerült a sorsoláson, külön ajándékcsomagot kapnak tőlünk.

A 2022. évi nyertesek neve:

Bíbor Annamária
Ignácz Kitti
Tóth Orsolya

Gratulálunk nekik!

Ha még nem ismered ezt a kalandos játékot, látogasd meg a játék oldalát, és mutasd meg a családnak: www.gyenesdias.info.hu

A játékhoz készült kiadvány elérhető a Gyenesdiási Turisztikai Egyesület partner szálláshelyein, a szolgáltató partnereknél és természetesen a helyi Tourinform Irodában.

A részletekről e-mailben értesítettük nyerteseinket.

Kérdőív Gyenesdiás turizmusáról

Gyenesdiásnak fontosak a vendégvélemények, hiszen ezek segítségével tudjuk településünket még szebbé és jobbá tenni. Szeretnénk, ha vendégeink elégedetten térnének haza nyaralásukból. Vendégeink őszinte válaszait nagyra értékeljük, remélve, hogy megfogalmazott kívánságaikkal mihamarabb a gyakorlatban is találkozhatnak. Rövid kérdőívünk kitöltésével mindenki, aki megadja elérhetőségét, automatikusan részt vesz nyereményjátékunkban, és egyhetes ingyenes strandbelépőt nyerhet. Ezúton is köszönjük a résztvevőknek, hogy segítik munkánkat!

 

 

A 2022. évi nyertesek neve:

Draskóczi Judit
Maár Melinda
Soós Mónika

Gratulálunk nekik!

Ha még nem találkoztál kérdőívünkkel, itt kitöltheted: www.gyenesdias.info.hu

A részletekről e-mailben értesítettük nyerteseinket.