Kempingezés télen? Gyenesdiáson erre is van lehetőség

A Nyugat-Balaton családbarát üdülőfalujában 4*-os szálloda, panziók és apartmanok mellett immáron téliesített kemping is várja a vendégeket.

Működésének 35 éves jubileumát ünneplő Caravan Kemping példamutató, régóta várt újítást vezetett be: késő ősszel, sőt Szilveszterkor is nyitva tart.

Mind belföldi, mind pedig külföldi vendégek részéről évek óta visszatérő kérdésként merült fel, hogy késő őszi hétvégéken, de akár hosszabb időre is igénybe vennék a kemping szolgáltatásait. Páncsics István tulajdonos felmérve a balatoni helyzetet és tapasztalva, hogy annak ellenére, hogy igény lenne rá, jellemzően nincs télen is nyitva tartó kemping, fejlesztésekbe kezdett. A vizesblokk téliesítésével megteremtette annak lehetőségét, hogy törzsvendégei hűvös időben is élvezhessék a kempingezést, mindemellett a bérelhető lakókocsik is fűthetők. Így az eddig is széleskörű szolgáltatásokkal (étterem, bár, internet, mosási lehetőség, játszótér, medence, stb.) működő kemping még vonzóbb lett az ide érkező turisták számára.

A Balatoni Bringakörút mellett, a vasútállomástól 50, a parttól 150 méterre található kempingben kerékpárkölcsönző is működik, és vezetett kerékpártúrákat is kínálnak.

Hogy még csábítóbb legyen a késő őszi, kora téli kempingezés, terveik között tematikus hétvégi gasztro programok is szerepelnek, továbbá pályázati támogatás esetén wellness szolgáltatásokkal is bővül kínálatuk.