Vendégváró Kisokos Különkiadás 2020.

Cikksorozat, mellyel a Gyenesdiási Turisztikai Egyesület kíván segítséget nyújtani gyenesdiási szállásadóknak és szolgáltatóknak a veszélyhelyzet alatt és után

Kedves gyenesdiási Vendégvárók!

Egyesületünk kidolgozott egy cikksorozatot tagjai részére, amellyel segítséget kíván nyújtani a járvány sújtotta időszak átvészelésében, és a turizmus újraindulásával párhuzamosan a talpra állásban.

A rendkívüli helyzetre való tekintettel cikksorozatunkat mindenki számára elérhetővé tesszük. Reméljük minél több vállalkozónak tudunk munkánkkal segíteni, használják egészséggel!

A teljes cikkeket a címre kattintva olvashatják, illetve a teljes különszám elérhető egybefűzve ITT.

I. Várható trendek a balatoni turizmusban

Jelen helyzetben nagyon nehéz megjósolni, pontosan hogyan zajlik le a járvány Magyarországon, és milyen gazdasági és társadalmi következményei lesznek, de szerencsére sok szakember foglalkozik a lehetséges forgatókönyvekkel. Cikkünkben azokat az irányokat, trendeket gyűjtöttük össze, amelyek véleményünk szerint relevánsak Gyenesdiás esetében.

II. Kommunikáció – marketing

Az elmúlt időszakban részt vettünk néhány olyan online webináriumon, videós fórumon, ahol szakemberek igyekeztek feltárni annak lehetőségét, hogy tudjuk a legtöbbet kihozni a jelenleg kialakult helyzetből. Igyekeztünk kiválogatni a legfontosabb tanácsokat, helyi szinten bevethető lépéseket, melyek közül néhányat már többen alkalmaznak is, illetve mi is megosztottunk anyagainkban korábban.

III. Biztonság – higiénia – bizalom

Harmadik cikkünkben a biztonság és higiénia témakör fontosságára szeretnénk rávilágítani. Sokat hallunk erről mostanában, mégis úgy gondoljuk, hogy fontos összegyűjteni azokat a szempontokat, amelyek célirányosan tagjainkra vonatkoznak, hiszen turisztikai szereplőként különösen nagy felelősség hárul rájuk, valamint az idei szezonban az egyik legfontosabb mérlegelési szempont a vendégek részéről egyértelműen a biztonság kérdése.

Jó felkészülést és jó egészséget kívánunk minden gyenesdiási szolgáltatónak!

Gyenesdiási Tourinform Csapata